Home

Birth Of Joy

+ E.T. Explore Me

Concert
Datum
do 10 mei 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
DeWolff, Triggerfinger, De Staat

Utrechts trio komt met gierende gitaren, schreeuwende orgelpartijen en harde drums.

De band Birth Of Joy, die is ontstaan is op de Herman Brood Academie, laat zich o.a. inspireren door blues en psychedelica uit de jaren ’60 en ’70. Samen met invloeden uit de stoner, punk, grunge en later ook progrock weten ze een heel vernieuwend eigen geluid te creëren wat het best is te omschrijven als psychedelische orgel rock&roll.

In 2014 braken ze door met hun album Prisoner en traden ze op op diverse grote festivals. Later werd dit album zelfs genomineerd voor een Edison Award voor “Best Rock Album”.  De laatste paar jaar gaat het nog altijd heel goed met de band en waren ze zelfs de support act van Muse tijdens hun tour in 2016. De band heeft pas net hun vijfde studioalbum Hyper Focus uitgebracht, waarmee ze al in een uitverkochte Paradiso-Noord hebben gestaan.

De support wordt verzorgd door E.T. Explore Me. Dit Haarlemse trio laveert ergens tussen Butthole Surfers-achtige gekte en retecatchy jarenvijftigsurf.

Concert + Eten: EKKO Eetcafe 
Kom voorafgaand gezellig eten in het EKKO-eetcafe. Elke week is er keuze uit vlees, vis, vega of vegan, met groenten in de hoofdrol. Op vertoon van je ticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. 

Reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting, reserveer op EKKO.nl/cafe.

Pin only
If merch, cash only