Home

Black Earth Festival (zondag)

+ Gnaw Their Tongues + Terzij de Horde + Cult of Occult + Emptiness

Concert
Datum
zo 28 okt 18
Open
15:00
Aanvang
15:45
Locatie

Een festivalzondag vol postrock, drone, doom, sludge en black metal.

Dit jaar vindt voor de tweede keer het Black Earth Festival plaats. Drie dagen lang staan drie locaties in het teken van postrock, drone, doom, sludge en black metal. Samen met dB’s en Moira, is in EKKO ook een gedeelte van het programma te zien, op de zondag. 

Timetable:
15.45 – Gnaw Their Tongues 
16.35 – Terzij de Horde 
17.35 – Cult of Occult 
19.15 – Emptiness 

Gnaw Their Tongues
Een mengsel van black metal, noise en experimentele muziek, die je onderdompelt in de donkere kant van het menselijk bestaan. 

Terzij de Horde
Progressive black en doom metal met een rauwheid en live performance die doet denken extreme hardcore en chaotische screamo. Een explosieve show!

Cult of Occult
Deze donkere sludge band uit Frankrijk, werkt als een misantropische kracht, gevoed door haat, herrie en alcohol. Met deze soundtrack van het einde der dagen vernietigen ze alles op hun pad.

Emptiness
Deze Belgische cultband laat zich inspirereren door o.a. black metal, ambient soundscapes, postpunk en horror soundtracks, waarmee ze continu experimenteren.

Onze vrienden van Never Mind The Hype zullen tussen de shows door de DJ-booth bemannen. 

Kom tijdens Black Earth Festival eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. De keuken is geopend van 17.30 to 19.30. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!