Home

Black Heart Procession

+ Sam Coomes

Concert
Datum
vr 17 mrt 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Cold War Kids, Mark Lanegan, Sparklehorse
Gepresenteerd door
EKKO + TivoliVredenburg:

Aangrijpende indierock met een duister randje.

Al bijna 20 jaar zijn de mannen van Black Heart Procession bezig. 6 albums later staan zij bij ons op het podium. Indierock met een duister randje, zo worden ze wel beschreven. Met nummers die gaan over duistere thema’s en onbereikbare idealen, lijkt de bandnaam inene erg logisch te matchen met hun muziek. De 17e komen zij de zaal van EKKO vullen met hun roerende geluid.

Naast producer is Sam Coomes inmiddels ook zeker een geoefend musicus. Naast vele underground bands uit de jaren 80/90 is hij de tweede helft van indie duo Quasi en heeft hij in augustus zijn eerste soloplaat uitgebracht, ‘Bugger Me’. In zijn eigen woorden is het te beschrijven als Suicide meets The Beach Boys. Muziek voor entertainment, maar niet het soort entertainment wat je vindt in mainstream muziekgenres.


Concert + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.