Home

Black Lips

+ Häxxan

Concert
Datum
zo 6 mei 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Ty Segall, Thee Oh Sees, Oblivians

Vunzige garagehelden kennen geen regie

Tsja, je vraagt je bijna af of Black Lips nog een introductie behoeft. De band uit Atlanta stond in 2007 en 2009 al eens in EKKO en verkreeg ook bij ons de cultstatus. Deze anti-helden zijn vunzig, pikzwart, impulsief en vol energie, maar toch onvoorspelbaar. En dat al achttien jaar lang. Vorig jaar kwam achtste album ‘Satan’s Graffiti or God’s Art?’ uit, geproduceerd door Sean Lennon, met zelfs bijdragen van Yoko Ono. Een uitbreiding van een compleet losgerukt oeuvre.

Support-act Häxxan maakt psychedelische garage met punk- en surfuitsteeksels waarop stilstaan eigenlijk onmogelijk is. Onze voorspelling? Een ontzettend zweterig-warme zaal al voordat Black Lips überhaupt heeft afgetikt. 

Vooraf eten? Punk Pizza!
De pizzapunkers uit de Utrechtse Laan van Nieuw-Guinea zullen de show van Black Lips culinair met kistjes aan intrappen. Geen pizza, dat is de schuld van de in de muur gemetselde houtoven die ondanks hun sloopwoede niet mobieler is dan een opgesloten kluwen pogo-ende hanenkammen in een niet-startende ME-bus.

Wat dan wel? Een GG Allin’s Bloody Beetroot Salad, Cooked Hands en een TrashMisu als dessert! Check onze website en vergeet niet te reserveren. Vegan? Geef het aan in de opmerkingen.