Home

Bokoesam

+ Idaly

Concert
Datum
vr 13 jan 17
Open
20:00
Aanvang
21:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Keizer, Bollebof

Amsterdams raptalent met beats die gaan van latin tot techhouse.

Amsterdams hiphop talent Bokoesam heeft een productief jaar achter de rug. Eerder dit jaar bracht hij alweer zijn 2e EP ‘Een Beetje voor Jezelf’ uit, maar is vervolgens niet achterover gaan leunen. Zo verscheen augustus alweer zijn opvolgende release ‘Bokoeyoncé’, waardoor zijn repetoire inmiddels tot flink formaat is uitgegroeid. Dit alles begon in 2010 toen Samuel Sekyere na zijn eerste demo’s en wat goeie reacties besloot rapper te worden. Zijn officiële doorbraak was in 2011 toen hij op eigen initiatief zijn eerste nummers besloot te publiceren via het internet. Door de vele views en en positieve reacties werd hij al snel opgemerkt door Nindo, het managementbureau dat o.a. ook al samenwerkt met grote rappers Nega en Keizer. Sindsdien doet hij niet anders dan touren, en zijn eerste prijs “State 101barz Award voor de beste studiosessie van 2012”, bevestigd maar nogmaals dat Bokoesam op de goeie weg is om een hele grote te worden.

De supportact zal worden ingevuld door Idaly. Hij was al te horen op meerdere releases van o.a. Jonna Fraser, Dio, Bokoesam en heeft hij samengewerkt met Sevn en Willie Wartaal. Het lijkt aan ervaring niet te schorten. Dit jaar heeft hij ook zijn eigen EP uitgebracht (EINDELIJK), onder Top Notch.

TIP: Blijf na afloop lekker plakken bij de allereerste editie van Rimboe Riddim! Asses shaking, bodies pumping and minds blowing op deze avond gevuld met Afro Caribbean Bass Music!


Eetcafé

Voor deze show is ons eetcafé geopend! Wil je hier een hapje komen eten? Reserveer dan via de reserveringstool op de cafépagina of bel 030 231 7457, of koop een combiticket. Bij laatst genoemde krijg je €2,50 korting op je diner. Bij de opgefriste menu’s staan groenten in de hoofdrol.

↳ Meer info over de menu’s lees je hier!


Ter info, vanavond zullen studenten van de Universiteit Utrecht een korte enquete afnemen bij het publiek. We vinden het fijn als je de vragen ook wil beantwoorden. Dank daarvoor!