Home

Bombay

+ Elecampane

Concert
Datum
za 26 mrt 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Blood Red Shoes, Balthazar, Oasis

Indierock-trio is aan een tweede leven begonnen, met nieuwe naam, bezetting en plaat.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


Goed nieuws voor fans van eigenwijze gitaarpop uit eigen bodem: Bombay bevindt zich momenteel in een sterke wederopleving. Niet alleen gaan de Amsterdamse indierockers verder als trio, op het komende album Show Your Teeth (dat wederom opgenomen is in de Kytopia-studio) demonstreert de band een frisse injectie van nieuwe invloeden.

Dat Bombay een lading straffe gitaarhooks op voorraad heeft weten we inmiddels. Tegenwoordig prikkelt de band meer met doorwrochte, uitgediepte lo-fi producties, waarbij invloeden als grunge, triphop, psychpop en post-punk gewiekst doorschemeren. Met de gloednieuwe live-bezetting van Mathias Janmaat (zang/gitaar), Gijs Loots (bas) en Lisa Ann Jonker (zang/drums) is Bombay spannender en dynamischer dan ooit.

Elecampane is het project van drie voortvluchtigen uit Concrete Knives. Ze schipperen heen en weer tussen pop en postpunk, nineties-rock en hedendaagse indie. Op de eerste EP getiteld High Hopes staan vijf songs die de energie en aangeboren doeltreffendheid van het project weerspiegelen. Eigenschappen die de songs zowel heel persoonlijk als universeel doen aanvoelen.

Waar Bombay hun inspiratie vandaan haalt lees je hier, op Uitgeverij EKKO