Home

Bottega: Budino, Domstad Italo Squad

+ 70'S & 80'S DISCO

Club
Datum
vr 13 mrt 20
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
70'S & 80'S DISCO

Een ode aan de 80s vol neon, synthesizers en snelle sportwagens.

Domstad Italo Squad opent voor de derde keer de Bottega, een intieme nacht met lokale en (inter)nationale dj’s die de Bottega voorzien van de soundtrack die de jaren 70 en 80 kenmerkt: disco.

Budino
De Italiaanse Valentina Bodini (Budino) is als dj, labeleigenaar en organisator een opkomende naam in de Berlijnse clubscene. Haar ouders ontmoetten elkaar in de club waar cosmic disco meester Beppe Loda DJ was, en van wie Budino later de fijne kneepjes van het vak leerde. Eenmaal naar Berlijn verhuisd werd ze al snel resident van Cocktail d’Amore, één van Berlijns meest vooraanstaande feesten en platenlabels. Naast een groeiende lijst optredens in Europa zijn met New York, San Diego en Los Angeles de eerste stappen buiten ons continent gezet. Dichter bij huis deed ze recent een Boiler Room in Brussel en sloot ze af na Palms Trax in De School afgelopen december.

Domstad Italo Squad
Hosts en residents van deze avond, bekend om hun passie voor disco uit het tijdperk van neon, synthesizers en snelle sportwagens: de jaren ’80.

18 +
Pin only