Home

‘Bout It

+ Jarreau Vandal (live) + Eycee + Prace & Antos

Club
Datum
vr 2 nov 18
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Good vibes en electronic beats van de fijnste selectie DJ’s, producers en kunstenaars.

Na hun debuut dit voorjaar en een hele hotte editie in de zomer keert ‘Bout It dit najaar weer terug! Verwacht de fijnste selectie DJ’s, producers en kunstenaars. Van future R&B, experimental trap tot aan funky house: het zijn enkel de freshest electronic beats die naar Utrecht komen!

Voor deze première de volgende line-up:
⌲ Jarreau Vandal (live)
⌲ Eycee
⌲ Prace
⌲ Antos

De Amsterdamse producer en DJ Jarreau Vandal profileert zich de laatste jaren sterk op het wereldtoneel. Hij staat bekend om zijn aanstekelijke en soulvolle house, waarin ook invloeden van pop, hiphop en r&b terugkomen. Sinds hij werd ondergebracht bij het Amerikaanse label Soulection bracht hij meerdere hits uit en staan er inmiddels miljoenen streams op zijn naam.

Omdat hij opgroeide in steden als San Francisco en Sydney, ontwikkelde EYCEE een heel eigen pallet van geluiden. Juist dankzij deze ervaringen, opende hij namelijk al vroeg zijn ogen en oren voor de diverse soorten genres en scenes die de wereld rijk is. Hij laat zich door inspireren o.a. de UK en hiphopscene en heeft een zwak voor percussie. Zijn sets kenmerken zich daardoor door een frisse energie, creatieve blends en veel ritmische elementen.

18+
Pin only