Home

‘Bout It

+ Sharda + DRKNGHTS COLLECTIVE + Gurney-Champion + Antos & El Maria

Club
Datum
vr 12 apr 19
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Strictly bass & serious club riddims van de fijnste DJ’s, producers en visual artists.

‘Bout It is back like Master P! Van future beats, R&B, hiphop, experimental trap tot aan funky house: het zijn enkel de freshest electronic beats die de ‘Bout It sauce krijgen! Verwacht de fijnste selectie DJ’s, producers en visual artists die je een frisse kijk op de scene geven. Zowel veelbelovende locals als internationale top dogs worden uitgenodigd voor de beste vibes gedurende de hele nacht.

Deze editie op de line-up:

⌲ Sharda
Het bass-heavy alter ego van Manchester-maestro Murlo zorgt voor een nóg kleurrijker clubgeluid dan zijn reguliere sound. Hoge bpm’s, 2 steps, wobs, bleeps, en vleugen UK house, garage en breakbeat maken al impact op Soundcloud en Spotify, maar we zijn er vroeg bij met deze hype. Wees erbij want deze grote komt niet vaak langs. Sharda gon’ blow this mutha up!

⌲ DRKNGHTS COLLECTIVE
Destiny’s Child, eat your heart out. Waar is dit drietal nog niet geweest? Catch, Wildeburg, Best Kept Secret, Claire, Sexyland, PIP, residencies bij Garage Noord… dit femitrio schudt zalen, weides en tenten op met hun aanvankelijk vervreemde maar uiteindelijk veroverende mix van vogue tot reggaeton, en van wave tot techno.

⌲ Gurney-Champion
Gurney-Champion schiet pijlsnel de stratosfeer in met zijn sound die perfect past bij haperende satelliet-tv’s, 80s wavey vibes en obscure vinyl digs. Met een bewondering voor gekke melodieën, jazzy breaks en vintage electronica beweegt deze Amsterdammer zich tussen hiphop & house, UK en disco en verrassende uitstappen naar Afrikaans en Braziliaans moois.

⌲ Antos & El Maria
Voor Antos voelt het als thuiskomen bij ‘BOUT IT. Zo kwam hij op jonge leeftijd in aanraking met soul, maar zijn aandacht ging snel uit naar het maken van hiphop en elektronische beats. Deze hiphop-minded DJ/producer is niet bang om flinke uitstapjes te maken maar toch ten alle tijden dicht bij zichzelf te blijven. Dit laat hij altijd zien bij ‘Bout It.

Als organisator van BRIGHT – de ‘Bout It-avant-la-lettre van EKKO – keert El Maria weer terug naar de vertrouwde Utrechtse basis om een frisse mix van ‘Bout It sounds te spinnen.

Pin only
18+