Home

BRIGHT #10

+ Gerd + Anil Aras

Club
Datum
za 9 nov 13
Open
23:00
Aanvang
00:00
Locatie

EKKO’s dansavond vol met bass, house, garage en funk.

Dit najaar is Bright al weer toe aan zijn tiende editie in Poppodium EKKO. Bright bracht tot nu toe al een indrukwekkende lijst aan gevestigde namen naar Utrecht, zoals Dusky, Bondax, George FitzGerald, Ikonika en Girl Unit. Voor deze tiende editie zoekt Bright het voor het eerst in het binnenland, met twee van ’s lands beste houseproducers: Gerd en Anil Aras.

Gerd is een naam die al sinds de jaren ’90 platen uitbrengt. Gerd knalt er in 2013 echter hit na hit uit, op labels als Clone en zijn eigen 4Lux en onder aliassen als Geeeman (‘Bang’t’) en NY Stomp (‘NY House Track’). Naast een gerenommeerd producer staat Gerd ook zijn mannetje als DJ, met shows in de Boiler Room en tours in onder andere Japan. Hoogste tijd om hem naar EKKO te halen!

Naast Gerd maakt de Utrechtse producer Anil Aras zijn opwachting. Als je tunes door Bicep worden gedraaid dan weet je dat je iets goed doet, en dat is precies wat het geval is bij Anil. Afkomstig uit de Slapfunk-stal maakt Anil furore met zijn rauwe housesound. Anil deed deze zomer menig festival en buitenland aan, en komt dit najaar EKKO van zijn grooves voorzien.

Naast deze helden zijn de residents met Friday en El Maria weer op volle oorlogssterkte. Friday stond dit jaar onder andere al op Club MTV, Paaspop, de Nachtspelen en Symphonica Elektronika. El Maria draaide recent nog in Berlijn en doet in de tussentijd de grotere podia en clubs van het land aan.

Café open: 23:00 uur
Zaal open: 00:00 uur

GERD | Clone, 4Lux, NL

ANIL ARAS | Slapfunk, Tomorrow Is Now, Kid!, NL

Friday & El Maria | Bright, NL

Visuals by Sjush

 

Er is een beperkt aantal early birds tickets voor de snelle beslissers onder ons; deze kaartjes kosten maar €7,00 in plaats van €9,00. Op = op!