Home

Bright #7

+ Girl Unit + Chaiba + Shapes + El Maria + Ill Spring Collection Showcase

Datum
vr 12 apr 13
Open
23:55
Aanvang
23:55
Locatie
Voor liefhebbers van
BASS/HOUSE

Early Bird tickets zijn €7 (op = op), daarna €9

Na een eerste jaar, waarin de organisatie inmiddels gevestigde namen als Dusky, Bondax, George FitzGerald en French Fries naar Utrecht bracht en onderdeel was van het Le Guess Who? festival, is Bright een niet weg te denken waarde in het Utrechtse nachtleven. Voor de zevende editie gaat Bright een samenwerking aan met de gerenommeerde kledingwinkel ill. Op de line-up staat onder andere Girl Unit van het succesvolle Night Slugs label en het café zal volledig in het teken staan van ill.

Girl Unit brak in 2010 voor het grote publiek door met de monsterhit Wut. Van Londen tot aan Tokyo ging het publiek los op de inmiddels legendarische klanken “Wut, Wut, Wut”. In 2012 volgde de eveneens op het Night Slugs label verschenen Club Rez EP, waarvan Ensemble door het Amerikaanse XLR8R magazine werd verkozen tot beste nummer van 2012. 

Het café zal volledig in het teken staan van de Utrechtse kledingwinkel ill, die hun eigen lentecollectie zal presenteren, ondersteund met klanken van DJ’s Calico, Chillum en Guitierrez. In de zaal staat naast Girl Unit het Nederlandse talent Chaiba, die met zijn strakke draaistijl al menig publiek voor zich gewonnen heeft. Naast El Maria, die natuurlijk niet kan ontbreken, debuteert het Utrechtse duo Shapes, die zojuist een EP getekend hebben op het label van Boemklatsch.

Stijlen die op Bright de revue passeren zijn onder andere House, Garage, Funky en Electro. Boven alles is Bright dansbaar, bruisend en spannend, rauw maar toch een tikkeltje vrouwelijk en bevat vooral een hoog feestgehalte.

ZAAL
Girl Unit [Night Slugs, UK]
Chaiba [Bangers & Mash, NL]
Shapes [Bmkltsch Rcrds, NL]
El Maria [Bright, NL]

CAFÉ (ill presents)
ill Spring Collection Showcase
Calico
Chillum Soundboy
Guitierrez