Home

Bummy Boys

+ Bokoedro

Concert
Datum
vr 25 okt 19
Open
20:00
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
SMIB, Yung NNelg, $KEER & BOO$

Naadloos aansluitende hiphop drie-eenheid uit SMIB terug met nieuwe mixtape en tour.

Ray Fuego, KC en GRGY van SMIB zijn samen BUMMY BOYS. Een drie-eenheid die naadloos op elkaar aansluit in flow. Vijf jaar geleden mixtape deel 1 als ouderwets downloadlinkje, het jaar erna het keiharde vervolg, en vier jaar later is er de derde. Een mixtape nog donkerder, harder en vetter dan de vorige twee, waarop de groei exponentieel te horen is in beats en bars. De release van BUMMY BOYS 3 wordt gevierd met een releasetour, afgetrapt met een show in EKKO. Een nacht vol tarpen, noepies en dissicks. Want de grootste fire komt in drieën.

In plaats van Baby Boys komt de support deze avond van Bokoedro. Yung dreamy mumble boss Bokoedro staat niet alleen te boeken als duifliefhebber, maar ook als maker van future jazz. Op zijn nieuwe mixtape laat hij harde bassen, dromerige synths, binnenmondse flows over eerlijke jeans, blauwe rook en Bruno Mars. Get high with dro!

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only