Home

Campingdisco

+ Shmlss + Lustige Lola Und Weltschmerz + Vieze Zusjes + Smerig Nichtje + Dirk Diggler

Datum
vr 29 apr 11
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
ALTERNATIVE DANCE
Gepresenteerd door
Koninginnenacht-editie

Lieve Campingdisco-liefhebbers,

Eenheidsworst heeft een Campingdisco met een gouden randje op de agenda gezet. Op koninginnenacht staan ze weer met het campinggevolg in EKKO!
De hele EKKO zal Hollandse campingkneuterigheid ademen. Uit de boxen zal alles tussen electro, disco, 90’s en keiharde hits knallen en als je ’s nachts de voortent van EKKO uitrolt kun je zo de vrijmarkt op!

Eenheidsworst heeft op de line-up een paar hele hotte dj’s gezet. Als eerste en van Utrechtse bodem zijn daar de jongens van SHMLSS. Ze zijn nu in Groenland zelfs aan de weg aan het timmeren, maar komen hier speciaal de tent voor jullie afbreken!

Waar ook goed een tentje mee opgezet en afgebroken kan worden, zijn Campingdisco-corryfeeën Lustige Lola & Weltschmerz. En met een verse Gouden Kabouter (voor meest sexy dj-naam) op zak, zal Lustige Lola natuurlijk overal een schepje lustigheid bovenop doen. Samen met Weltschmerz vormt zij het ultieme Campingdisco Soundsystem: ze laten je alle hoeken van je tentje zien.

Dirk Diggler is al helemaal niet vies van draaien in een tentje, of het nou een Lowlandstent of een tent op het Leidseplein is. Deze jongeman heeft alle knallers in de kast en speciaal voor Campingdisco trekt hij ze er ook uit. Op koninginnenacht reist hij speciaal voor ons af naar Utereg, je stadtjie, dus reizen jullie voor hem ook even af naar EKKO, ons clubpie!?

De Vieze Zusjes verwelkomen iedereen in het café om een dansje te doen en zorgen ervoor dat er niet ontkomen gaat worden aan goede campingknallers.
Ook Smerig Nichtje is van de partij.

Wie haar nog niet kent, leert haar vanavond kennen; Priscilla’s Nagelstudio. Geen patroon is haar te gek, zelfs SpongeBob kan op nagels gezet worden. Zij lakt ‘m goed!

En ja, goed gezien, op de flyer staat: De Grote Gratis Campingkleren Grabbelzak. Er is dit keer een hoek waar jij, als je er op tijd bij bent, helemaal voor niks een campingoutfit kan scoren. Zie het als een soort kennismakingsaanbieding aan iedereen die voor het eerst komt en nog geen campingsmoking in de kast heeft hangen. Het werkt net als de vrijmarkt, kom vroeg om de beste dingen te scoren!

Last but nog least
is daar ook nog t-shirtpers “De Bronstige Eenhoorn”, alwaar jij je trui, shirt of tasje naar keuze kan laten bedrukken uit een nog groter aanbod van prachtige paarden, katjes, veulens, hondjes, kikkers en vlinders. En natuurlijk zal Suzy een paar keer die ballen laten rollen voor de allermooiste prijzen.