Home

Campingdisco

+ Lustige Lola Und Weltschmerz E.v.a.

Datum
vr 9 okt 09
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
GEKKENHUIS

Alle velletjes gebruind en glijbanen begleden? De caravans mogen weer op stal, maar hou die zonnebril nog even bijdehand want we zijn nog niet klaar. Op 9 oktober viert Eenheidsworst na Solar, Valtifest en de 013 voor het eerst haar beruchte & befaamde Campingdisco in EKKO!! Dus ruim je zomerkleren nog even niet op. Net te klein, te bloot of te fluoriscerend, op de Campingdisco is het allemaal haute couture. Beleef het allemaal nog één keer, nog één keer het zoete leven van hele avonden Pingpong-en, te slappe zoute friet aan het zwembad, even tongen achter de caravan of vozen bij de wasbakken.
Marcsplaat; wie kent hem niet? Deze mooie jongen komt de zaal voor ons opwarmen en zal de spits afbijten. Samen met zijn PleeReef vrienden, Walter closet, Uri noir en Pipi zorgt hij later voor alle fijnheid op de plum. Dus Feest op de WC! Plakkerig, druk, lekker vies; tadaaa, de PleeReef!
Ook de jongens van Dans le Rock zijn niet vies van wat getong en gevoos. Na Lowlands, Paradiso en ga zo maar door, draaien zij eindelijk op een feestje van Eenheidsworst. Zij zijn meester-vertegenwoordigers van de indie//electro sound en draaien de lekkerste dansbare rock. Denk aan: Arctic Monkeys, Crystal Castles, The Presets, Weezer, LA Riots, The Black Ghosts, Hot chip en zelfs misschien wel Guns ’n Roses.


Lustige Lola und Weltschmerz zijn het links-intellectuele antwoord op de gemiddelde herrie DJ. Stampende Parijse electro, al het vuigs uit Berlijn, the best of Baltimore, dansbare of obscure disco, 90’s cultklassiekers en rock’n’rave hits; het is allemaal bewezen fijn lawaai, maar Lola en Weltschmerz brengen het met allure, smaak, gevoel en niet te vergeten een vleugje zelfspot. Ze zijn volledig geïnspireerd door het 24-uurs-geweld en een beestachtig goed Valtifest. Zij laten alle ijsjes smelten en het echte zweet uitbreken!!
Voor visueel genot kun je altijd kijken naar de met bezieling beroerde schermen van onze vj’s SchwarzWeide. Campingpret tot de max!
Natuurlijk staat ons recreatieteam altijd voor jullie klaar. Denk aan een lekker potje pingpong-en, doe de ‘badminton’ en trek een nummertje bij onze bingodames. Ook komen Lenige Lin en Stijve Suus je op tijd even soepel maken zodat je ledematen in het gareel blijven. Doe mee aan de ochtendgymnastiek in de avond; glimlach en heb meer plezier met je lichaam. Ontbreekt er iets aan je camping outfit, snel dan naar de campingwinkel en schaf het aan aan aan aan!!
Line-up en andere fijne dingers
DJ// Lustige Lola und Weltschmerz
Dj// Dans le Rock
Dj// Marcsplaat
Dj// Pleereef / Walter Closet / Uri Noir/ Pipi
VJ// SchwarzWeide
 
Bingo
Ochtendgymnastiek
Campingwinkel
Pingpong