Home

Campingdisco

Datum
do 13 mei 10
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
ALTERNATIVE DANCE

De eerste witte melkflessen zien het zonlicht en er kan weer stilletjes aan zonder jas gefietst worden. JAHAAA de zomer is in aantocht! En om dat te vieren pakt Eenheidsworst uit met een Campingdisco Tweedaagse. Jawel, twee dagen Campingdisco met Hemelvaart om de zomer een keiharde kickstart te geven. Op 12 en 13 mei zijn Style Beats Liberation Front, Weltschmerz en Lola de Lustige twee dagen lang het kloppend hart van je campingfeest, de verse baguettes, le swimming pool en de bbq bij de buren in één!! Op woensdag 12 mei in 013 wordt deze harde kern aangevuld met partymeesters Beesmunt Soundsystem, de coolste ijsklontjes in je limonade. En iedereen is de dag erna vrij, dus kom lekker die limonade drinken! Op donderdag 13 mei gaan we doorrrrrr in de Ekko met nog een legendarisch Amsterdams duo; RobotRock. Je kunt je wel voorstellen, dat worden twee hemelse dagen.

Op deze camping mag (bijna) alles: schuren onder de TL-buizen en tongen achter de caravan. Suzy van de Bingo laat de ballen weer vallen en bij de Braderie kun je je eigen gemaakte t-shirt laten maken. Fijne 90’s platen met wolven, paarden, uilen en vogels! Dus; Smeer je lekker in, trek die zwembroek aan en kom naar de Campingdisco Tweedaagse!!De vorige keer heb je het vast niet over het hoofd gezien: het gekste 90’s feest dat je ooit beleefd hebt. Gehost door het Schoolplein op camping B, oftewel de Bat Cave. Waar de knikker en flippo hype, samen met de cult hits uit de 90’s herleeft worden. Op de beatz van Schpuuderm0hn en D¡sk Djokki (P)heLIx en de vocals van Leila P wordt het gáááan in de Bat Cave. Met een hedendaags sausje, en het beste van vroeger wordt het heet op Camping B!!

RobotRock draait van indie tot electro en van rock tot disco. Dansbaar met een vuig randje, zonder afgezaagd te zijn. RobotRock laat Leila K headbangen met Autokratz, zZz beuken met A-Ha, Siouxie & The Banshees moshen met Digitalism, Black Ghosts flirten met Annie.

Daarnaast natuurlijk de welbekende opvoeders van het Eenheidsworst publiek dj’s Lustige Lola und Weltschmerz. Hun sets zijn zo lekker gevarieerd als de shaslick op de bbq, electrobangers, cultklassiers en discokrakers!

Style Beats Liberation Front. Deze wilde jongens weten de Campingdisco altijd lekker op te warmen met lauwe beats en gevaarlijke vibes. Zij zullen ervoor zorgen dat je voeten in de slippers niet stil kunnen blijven staan. Dus dansen zul je.

Campingdisco kost 7.50 als je in je campingoutfit komt. Anders kost het 9 euro.