Home

Canshaker Pi

+ Pip Blom

Concert
Datum
vr 23 dec 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Pavement, Dinosaur Jr, Mozes and the Firstborn

Garagerock en slackerpop die scheurt, rammelt, en rommelt als in begin jaren 90.

Eetcafé

Voor deze show is ons eetcafé geopend! Wil je hier een hapje komen eten? Reserveer dan via de reserveringstool op de cafépagina of bel 030 231 7457, of koop een combiticket. Bij laats genoemde krijg je €2,50 korting op je diner. Bij de opgefriste menu’s staan groenten in de hoofdrol.

↳ Meer info over de menu’s lees je hier!


Ze waren de verrassing van Noorderslag. Ze brachten in de zomer hun EP For Ed uit. En we weten dat hun haast legendarische live-reputatie ze vooruit reist. Gelukkig is daar nu het debuut van de Amsterdamse garagerockers, dat verschijnt bij Excelsior Recordings. De storm die Canshaker Pi heet raast dit najaar door het land. Eigenwijs, op volle kracht en genadeloos! OOR: “De band speelt alsof hun leven er vanaf hangt. Het is tegendraads, vuig, zompig en snoeihard. De energie spat van het podium af. Kicking The Habit: “Alsof Stephen Malkmus is gaan zingen bij Dinosaur Jr.”

Pip Blom komt eraan. Met slechts een paar nummers uit wist ze al naam te maken in binnen- en buitenland. Met haar live-band zet ze haar eerste stappen op het podium en laat ze haar ijzersterke liedjes ook live overtuigen.


Ter info, vanavond zullen studenten van de Universiteit Utrecht een korte enquete afnemen bij het publiek. We vinden het fijn als je de vragen ook wil beantwoorden. Dank daarvoor!