Home

Captains of Industry

+ Ruilrestaurant

Datum
zo 25 nov 12
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
ETEN & MUZIEK
Gepresenteerd door
Culturele Zondag

18.00 – 21.00 uur: Het Ruilrestaurant
De crisis hakt er bij iedereen in. Bij ons hakt het mes in de door jou meegenomen courgette. In het Ruilrestaurant ga je uiteten voor een appel en ei want je ruilt hier je eten met elkaar. Met je zelf meegebrachte ingrediënten zullen onze topchefs voor jou en je tafelpartner een volledig diner bereiden. Wat er op het menu staat is dus altijd een verrassing voor jou en voor ons. Wees creatief en daag de koks uit met verschillende ingrediënten te experimenteren.  

Het ruilrestaurant zit vol, reserveren is helaas niet meer mogelijk. Houd voor volgende edities van het Ruilrestaurant de website in de gaten.

21.00-22.00: Concert van Captains of Industry 
Captains of Industry is een gloednieuwe indie-dance band met een eclectische, dansbare sound. Met synths, electronica en veel live instrumenten. De nummers staan in een ‘economisch dramatisch’ daglicht. Captains of Industry bestaat uit onder meer Bo Koek, Gerry Arling, Rik Elstgeest en Bella Hay. (bekend van projecten als Arling en Cameron, Kopna Kopna en Fuck Forever). 

22.00-00.00:  DJ Set Captains of Industry
Als de band Captains of Industry klaar is wordt het tijd voor de deejays van Captains of Industry. De Captains hebben hun allerbeste platen meegenomen en sluiten de dag af!