Home

Charl Delemarre & Vic Willems

+ Gaat door als seated show

Concert
Datum
do 3 feb 22
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Clean Pete, Iris Penning, Figgie

Double bill van melancholieke singer-songwriters van eigen bodem.

Goed nieuws: het concert van Charl Delemarre & Vic Willems van donderdag 3 februari kan plaatsvinden op de geplande datum als seated show. In het kader van de versoepelingen gaat het concert van 19:30 tot 22:00 door op anderhalve meter afstand. Dit is in lijn met de nieuw aangekondigde coronamaatregelen vanuit de overheid. Voor toegang tot het concert is een coronatoegangsbewijs nodig.

Twee Nederlandstalige talenten die de afgelopen jaren flink wat stappen hebben gezet, verzorgen deze zinderende double bill. De eerste singer-songwriter – Charl Delemarre (1990) komt gloednieuw materiaal van zijn te verschijnen debuutalbum laten horen, na eerdere successen op Pinkpop (2018), bij DWDD en recentelijk op Omroep MAX met de Ramses Shaffy-cover Laat Me (2021). De tweede hoofdgast van de avond bracht vorig jaar een debuut vol intieme, melancholieke luisterpop met een laagje electronica uit op Excelsior Recordings (Doemdenker/Wonderkind). Als deze twee elkaar niet schitterend aanvullen, weten wij het ook niet meer.

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.

ETEN IN EKKO
Na een grondige renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten. In EKKO kun je op avonden met shows vanaf 18:00 terecht voor vegetarische gerechten om te delen. Zonder aanwijspink, wel met liefde! Reserveren kan hier.