Home

Charlie & the Lesbians + Deveron + Tramhaus

Concert
Datum
vr 22 okt 21
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
The Stooges, Amyl & The Sniffers, METZ
Gepresenteerd door
EKKO & Mondays present

Brabants garagepunk-collectief met ijzersterke live-reputatie.

In oktober is MONDAYS terug in EKKO! Het Utrechtse initiatief staat garant voor undergroundshows vol gruizige garagerock, gloomy postpunk en glittergordijnen. Daarnaast verkoopt MONDAYS werk van aanstormende en onafhankelijke artiesten – van illustraties tot muziek – op een eigen merchmarkt. 

Bij deze editie staat Chalie & The Lesbians op het programma. Rammelend en schurend in je oor, smerig en bot in je gezicht: treed binnen in de chaotische, onstuimige wereld van Charlie & The Lesbians – gepresenteerd in samenwerking met Mondays. Dit kwartet is het Nederlandse antwoord op The Stooges, mocht al eens eerder haar opwachting maken in dB’s en EKKO en speelde al flink wat festivals op eigen bodem. Dit wordt hét catharsismoment na een heropening: met een in oktober te verschijnen nieuwe plaat op het Eindhovense Bottom Shelf Records en een ijzersterke live-reputatie staat het Brabantse garagepunk-collectief al klaar in de startblokken.

Support komt van het Utrechtse Deveron en het Rotterdamse Tramhaus.

HEROPENING MET LEKKERE GROENTEN EN NIEUWE SMAKEN
Na een grondige (nog enigszins gaande) renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten.  En niet alleen de aankleding, maar ook de kaart is op de schop gegaan. De vorm blijft simpel: vegetarische gerechten om te delen, zonder poespas. De inhoud krijgt een upgrade: nieuwe smaken, contrasten die elkaar als yin en yang aanvullen en de gerechten zijn ook nog eens leuk om naar te kijken. Zonder aanwijspink, wel met liefde!

Op showdagen zijn we geopend vanaf 18:00. Reserveren? Dat kan via deze pagina. Speciale wensen? Laat het van tevoren even weten.

**Aangepast aan de laatste persconferentie en de huidige maatregelen, mogen we weer van start! Maar dan wel onder enkele voorwaarden. Lees ze goed door voordat je naar een EKKO-event afreist. We geven shows op 75% van onze maximumcapaciteit met toegang bij vertoon van een coronatoegangsbewijs buiten de deuren van het pand. Als je eenmaal binnen bent, hoef je niet te gaan zitten of anderhalve meter afstand te houden – deze maatregelen komen te vervallen. De evenementen eindigen voorlopig allemaal vóór of tijdens middernacht.