Home

Check 1-2-3

+ Robin Kester + Price + Gramma

Concert
Datum
vr 23 nov 18
Open
19:30
Aanvang
20:15
Locatie

De kwaliteitsstempel voor nieuw Nederlands talent.

Check 1-2-3 scheidt het kaf van het koren, door elke editie drie nieuwe Nederlandse acts te presenteren die steengoed zijn en meer aandacht verdienen. Dikke kans dat deze artiesten binnen een jaar een groeispurt beleven en misschien wel met een headline show weer op het podium van EKKO komen te staan. Check 1-2-3 geeft de nieuwe lichting Nederlandse kwaliteitsacts in een vroeg stadium al een podium. Drie keer raak dus, voor maar 6 euro (incl. servicekosten)!

Robin Kester
Na in verschillende bands en projecten te hebben gespeeld besloot Robin Kester voor eigen succes te gaan en een soloproject te starten. Haar eerste EP is in de maak en staat vol dromerige harmonieën die van aangename en zeer verrassende aard zijn.

Price
Het Groningse kwartet Price zoekt op alle fronten de grenzen op. De band raast als een wervelwind van garage en kraut over een idyllisch landschap vol psychedelische folk. Dit resulteert in interdimensionale, soms schizofrene nummers waar je nooit zeker bent wat er op je te wachten staat.

Gramma
Gramma is niet alleen het alias van de stad Eindhoven, maar ook de naam van de band die herrees uit de as van Lookapony, eveneens uit de lichtstad afkomstig. In september van dit jaar kwam hun debuut-EP uit op Burger Records, het walhalla voor iedere garagerockliefhebber. Tip voor fans van inspirende songteksten: luister naar de laatste tien seconden van titeltrack Revolution.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only

Artwork: WHATCHAMACALLIT.