Home

Check 1-2-3

+ Torii + A.M. Sam + The Mighty Breaks

Concert
Datum
vr 21 feb 20
Open
19:30
Aanvang
20:15
Locatie

Vrijdagmiddag klaar: Check. Zin in bier. Check. Nieuwe topbands: Check!

Begin het weekend met drie upcoming bands van eigen bodem die hoge ogen gooien met hun prikkelende indie-anthems. Het aanstormende talent, de succesformule van Popronde of de hype op alle blogs: het type act dat je op Check 1-2-3 kan verwachten. De keuken is open voor een altijd andere (vega)special, het bier staat klaar, en voor 6 euro is het ook nog eens drie keer muzikaal raak. Als dát geen kickstart van je weekend is…

✅ Leidse band Torii verraste in 2016 met Submerged, een verzameling dromerige en warme psychpopnummers. In februari 2020 komt nieuwe plaat Return To Form uit. Een plaat die een andere weg inslaat en die met een bepaalde zorgvuldigheid en volhardendheid is geschreven

A.M. Sam. West Coast gitaarriffs, door Lou Reed geïnspireerde vocalen, en al het coole binnen het indie/rock genre – van pianopop tot rock ‘n’ roll-achtig gerammel – vormen de formule van A.M. Sam. Een band onder leiding van Sam Solo, die eerder als bandlid van San Dollar en Clean Pete zijn strepen verdiende. Met veelbelovende singles die steeds meer richting psychpop neigen is A.M. Sam een next best indie thing om in de gaten te houden.

✅ Slinger Master Club van het Haagse The Mighty Breaks eens aan en zomaar vind je misschien wel je nieuwe favoriete garage-/fuzzband. Heerlijk nineties-geïnspireerd, vol zachte hese zang en hooks die je niet zo snel vergeet. Live speelt The Mighty Breaks met een saxofonist, voor die extra schurende edge. Net als Torii getekend op Mink Records, en net als Torii met Olivier Schiphorst achter de drumkit. Wees voorbereid op een fijne muur van gitaren.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only