Home

Check 1-2-3

+ The Visual + Stippenlift + Boner Petit

Concert
Datum
vr 2 feb 18
Open
20:00
Aanvang
20:15
Locatie

De kwaliteitsstempel voor nieuw Nederlands talent.

Check 1-2-3 scheidt het kaf van het koren, door elke editie drie nieuwe Nederlandse acts te presenteren die steengoed zijn en meer aandacht verdienen. Dikke kans dat deze artiesten binnen een jaar een groeispurt beleven en misschien wel met een headline show weer op het podium van EKKO komen te staan. Check 1-2-3 geeft de nieuwe lichting Nederlandse kwaliteitsacts in een vroeg stadium al een podium. Drie keer raak dus, voor maar 6 euro (incl. servicekosten)!

The Visual
The Visual is nog nat achter de oren, maar heeft in een paar maanden tijd laten horen dat talent hebben meer oplevert dan een bak ervaring. Want als je nu al zoveel goede liedjes hebt (luister EP Translation!) en bij elke show iedereen weet te veroveren, dan belooft de toekomst veel goeds. De band rond zangeres Anna van Rij maakt vastgeroeste ideeën over identiteit, geaardheid en menselijke relaties met de grond gelijk.

Stippenlift
Hugo van de Poel ken je als Stippenlift. Onlangs bracht Stippenlift in samenwerking met Faberyayo, die ene van De Jeugd Van Tegenwoordig, het album Chaos In Het Universum. Nu is het weer tijd voor een soloplaat vol ‘depriwave’. Op Dit Is Stippenlift zingt Hugo in hetNederlands over hoofdpijn, halfvolle melk en andere existentiële vraagstukken.

Boner Petit
Annelotte, Brian, Bart en Alex (afgekort ABBA) vormen de leukste supergroep van Utrecht. Naast alle projecten van de bandleden (o.a. Amber Arcades, Donna Blue, our Minor Fall) hebben ze soms de behoefte om bij elkaar te komen en ongenuanceerde rammelpop te maken. Boner Petit is de naam van deze uitlaapklep, die nu al twee fijne EP’s opleverde (die tweede komt komende maand uit). Vanwege drukke agenda’s van ABBA zijn hun shows zeldzaam, dus mis deze thuiswedstrijd niet. Bon appétit!