Home

Christof van der Ven

+ Ciaran Lavery

Concert
Datum
za 28 sep 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Band of Horses, Nick Mulvey, Bon Iver.
Gepresenteerd door
EKKO + TivoliVredenburg presenteren:

Brabants songwrite-genie met wereldervaring terug met nieuw album.

Christof van der Ven heeft een ongebruikelijk carrièrepad afgelegd voor een Nederlandse muzikant: als twintiger vertrok hij naar het Ierland om zoveel mogelijk te spelen, vervolgens kwam hij in Londen terecht waar hij toetrad tot de band Bear’s Den, en zo stond hij ineens op Glastonbury, Lowlands en Rock Werchter. Verder werd hij door onder andere Bon Iver, Joan As Police Woman, Nick Mulvey en Lisa Hannigan gevraagd om het voorprogramma bij hun shows te verzorgen – niet de minsten in het vak. In eigen land speelde hij vorig jaar een succesvolle tour met debuutalbum Empty Handed op zak, waaronder een show in Club Nine in TivoliVredenburg. Op dat album was zijn muzikale levenservaring al duidelijk te horen in de volwassen, bevlogen gezongen indiefolksongs, maar 6 september komt er alweer een tweede album aan. Op You Were The Place neemt hij de verwarring, frustratie, pijn, humor en kwetsbaarheid rondom liefdesverdriet als uitgangspunt.

De zelfverzekerde Noord-Ier Ciaran Lavery vergaarde over de afgelopen jaren flink wat Spotifystreams gezien zijn Koffiehuis-fähige sound. Shame en Little More Time tikten respectievelijk 51 en 15 miljoen luisterbeurten aan op de streamingdienst, verspreid over allerlei succesvolle playlists. Nu is er Selene, het quotewaardige singer-songwriterepos waarmee Lavery een nieuwe worp naar succes doet.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only