Home

Christopher Paul Stelling & Matthew Logan Vasquez

Concert
Datum
wo 7 sep 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Delta Spirit, Joe Pug, Gill Landry

Een double bill met Amerikaanse roots, country en folk.

De naam Matthew Logan Vasquez zal misschien nog niet bij iedereen een belletje laten rinkelen, maar Delta Spirit doet dat zeer waarschijnlijk wel. Vasquez, beter bekend als medeoprichter en frontman van de Amerikaanse indie rockband, bouwde in het tien-jarig bestaan van de groep (met in 2009 een optreden in EKKO) een aardige reputatie op, te danken aan zijn intrigerende teksten en de vurige presentatie ervan.

Inmiddels is Delta Spirit wat meer naar de achtergrond verdwenen en heeft Matthew samen met zijn gezin de grote stad voor het Texaanse platteland verruilt. De muziek kon hij echter niet loslaten, dus besloot hij om solo verder te gaan. Zijn eerste album zag dit voorjaar het levenslicht, en nu is het tijd voor een bijbehorende tour inclusief een mooie show in Utrecht, mét band!

Christopher Paul Stelling is een echte verhalenverteller. Al op jonge leeftijd trok hij door stad en land om te spelen, iets dat hem veel levenservaring opleverde. Zijn stem klinkt soms jong, soms erg doorleefd, en in combinatie met zijn ingewikkelde gitaarspel en oprechte teksten zorgt dit voor een krachtig staaltje Amerikaanse folk.

Vorig jaar stond Stelling nog in De Molen, waar hij veel indruk wist te maken op het aanwezige publiek. Dit najaar kun je er gerust op zijn dat er ook in EKKO voldoende kippenvelmomenten voorbij zullen komen.