Home

Cineville Filmquiz

+ De Utrechtse Voorronde

Overig
Datum
vr 11 okt 13
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie

De quiz speciaal voor filmkenners die begrijpen dat triviale (film)feiten er wel degelijk toe doen.

Vrijdag 11 oktober vindt de Utrechtse voorronde plaats van de landelijke Cineville Filmquiz. Na acht succesvolle edities van De Grote Filmquiz in Kriterion, groeit de quiz onder de vlag van Cineville uit tot een landelijk evenement met voorrondes in vier steden en een grote finale in Amsterdam. De quiz test de kennis van jouw team (max. vier teamleden) aan de hand van stills, soundbites, taglines, trivia, soundtracks en fragmenten. Elk van de voorrondes, gehouden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, levert vijf teams op die doorgaan naar de finale.

Voor de winnende teams van elke voorronde liggen natuurlijk epische prijzen klaar. Tijdens de grote finale in Amsterdam wordt gestreden om eeuwige roem en de titel van Cineville Grootmeester. De winnaars van de finale ontvangen, last but not least, een jaar lang gratis een Cinevillepas!

Inschrijven kan vanaf een maand voor de datum van het evenement in jouw stad. Je schrijft je in met een team van vier door de namen van de deelnemers en je teamnaam te mailen naar filmquiz@cineville.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per team. Natuurlijk zijn toeschouwers en supporters ook van harte welkom – voor hen is de toegang gratis.

Eet van te voren gezellig een hapje mee! Het eetcafé is ook vandaag zoals elke donderdag en vrijdag geopend. Voor slechts €12,50 geniet je van een heerlijk vegetarisch driegangenmenu. Kijk hier voor meer informatie en voor de reserveringsmogelijkheden.