Home

Circa Waves

+ Sundara Karma + Mr. Bukit

Concert
Datum
do 23 apr 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The Strokes, The Libertines, The Vaccines

Britpop belofte uit Liverpool, catchy as hell, op het punt van doorbreken.

Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

De Liverpudlians van Circa Waves lieten eind 2013 een eerste keer van zich horen met debuutsingle ‘Get Away/Good For Me’, die mid 2014 op hun eerste worp ‘Young Chasers EP’ belandde. Met hun bruisende, poppy indie/britpop bemachtigden ze een felbegeerde stek tussen rock ‘n roll’s finest als Royal Blood, Temples en Interpol op de Awards Tour van het Britse muziekblad NME. Ook de festivals Glastonbury, Reading/Leeds en Best Kept Secret gingen vorige zomer voor de bijl.

Maar het echte werk begint pas dit jaar met nieuwe single ‘Fossils’ en de aanstaande langspeler ‘Young Chasers’ (release eind maart) op Transgressive Records (Foals, Flume, The Antlers), waarmee Circa Waves keihard tegen de poort van de doorbraak zal beuken. 

Deze avond heeft o.a. support van Sundara Karma, deze 4 jonge indie-rockers uit Reading hebben dit jaar al met Darlia en The Wombats getourd en staan dus ook binnenkort samen met Circa Waves hier in EKKO.

Support Mr. Bukit is een reverb-ish indie rock band met dreampop, shoegaze en postpunk invloeden, opgericht in de zomer van 2014. Mr. Bukit kenmerkt zich door het gedeelde frontmanschap van Bram Schabbink en Joren Heuvels. Na 2 (!) repetities speelde Mr. Bukit al op festivals in Duitsland en Nederland. Nadat eind 2014 de debuut single Kings goed was ontvangen (3FM en internationale blogs), komt Mr. Bukit op 13 April met de digitale release van hun debuut EP ‘As We Stand In The Line’.