Home

Clash of the Titans

+ Halve Finale

Datum
vr 2 mrt 12
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
BANDWEDSTRIJD

De laatste halve finale van de Clash voor het grote spektakel in Tivoli de Helling op zaterdag 31 maart is zo’n avond om met rode koeienletters in je agenda te zetten.
Na 50 bands verdeeld over 10 voorrondes is het muzikale kaf van het koren en blijven er alleen maar steengoede bands over. Wie o wie verdient die laatste twee plaatsen in de finale? Wie gaat er knallen en wie zakt er door het ijs? Kom je favoriet aanmoedigen, nieuw talent checken en een biertje doen.

De volgende giganten betreden het muzikale strijdtoneel. In willekeurige volgorde: 

Close UpVier jonge Utrechters die grossieren in energieke en dansbare pop rock met veel Britse invloeden. Met een groot CV en een klein 538 hitje gaan de voetjes zeker van de vloer.

Men of Mega – De 8-bit beats van Men of Mega worden gemaakt door twee jonge mannen die zoveel spelplezier uitstralen dat het volkomen normaal lijkt als een balletje mee te stuiteren.

The Brave – Garagerock zoals het bedoeld is. Oprecht, rauw, in your face en boordevol energie.

Luckiest Man Alive – Warme indierock gespeeld door drie vakmensen die hun sporen al in diverse andere bands verdienden. Denk een beetje Shins, denk een beetje Racoon en je bent aardig op weg met de gelukkigste man ter wereld…

Bodypolitics – Drie import-Utrechters met dikke baarden en snode plannen. Inmiddels is hun goede live-reputatie al bekend in de Domstad. Kunnen ze het ook in Clash waarmaken met hun noisy indierock?