Home

Clementine Valentine (Purple Pilgrims) & Kinlaw

Concert
Datum
zo 27 feb 22
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Jenny Hval, Grouper, Julia Holter

Dreampop, electro en experiment in mystieke sferen.

Wegens de situatie rondom het Coronavirus wordt het concert van Clementine Valentine en Kinlaw op 27 februari afgelast. Er zal geen vervangende datum komen. Kaartkopers ontvangen spoedig per e-mail bericht over restitutie.

We duiken de etherische, mystieke sferen in met een double bill vol experimentele dream pop. Purple Pilgrims is het Nieuw-Zeelandse duo dat jaren zestig- en zeventig-klanken in een hernieuwd spiritueel jasje giet. Joni Mitchell is nooit ver weg; Kate Bush, shoegaze en occulte electro lonken in de verte. Folky en witchy, niet zoals je van gitaarmuziek gewend bent. Met een nieuw album op komst zie je een gloednieuwe live-show in EKKO.

Middels geluid, dans en sculpturen focust Kinlaw zich op empathie en representatie. Dat doet ze zowel solo als met massaprojecten waaraan honderden dansers deelnemen. Haar choreografieën voor onder andere het MoMa en laatste plaat The Tipping Scale bewijzen dat Kinlaw een vernieuwende vorm van synesthesie in handen heeft, met als cruciaal ingrediënt sterke experimentele electropopsongs met bezwerende kracht.

ETEN IN EKKO
Na een grondige renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten. In EKKO kun je op avonden met shows vanaf 18:00 terecht voor vegetarische gerechten om te delen. Zonder aanwijspink, wel met liefde! Reserveren kan hier.