Home

Club EKKO: John Talabot + Rochelle Dietz

Club
Datum
di 26 apr 22
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Een koningsnacht vol diepe houseklanken, organische texturen en kleurrijke uitbundigheid.

Deze clubnacht is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.

We hadden de grote verrassing al bíj́na een keer op jullie losgelaten, maar nu gebeurt het dan toch echt: John Talabot komt naar EKKO voor een drie uur lange set vol diepe houseklanken, organische texturen en kleurrijke uitbundigheid. Een prima match voor de festiviteiten van Koningsnacht en het mooie weer dat de volgende dag kenmerkt. De Spaanse dj maakte met menig Boiler Room vol subtiele grooves en dansbare house met inspiratie uit de natuur al furore, maar het grote publiek kent hem misschien van zijn mainstage-shows op Dekmantel Festival en zijn geslaagde samenwerking met Axel Boman: Talaboman. Vanavond is deze grootheid de ongekroonde knoppenkoning in EKKO.

Talabot wordt bijgestaan en opgewarmd door Rochelle Dietz, geen onbekende met sets vol slow burners en de diepere hoeken van het house-genre. Ze begrijpt de dynamiek van de muzikale alleskunner en is de verbindende schakel achter clubcommunity Birdcage – zo bestaat Rochelles leven uit bijna niets anders meer dan goede platen vinden, lokaal talent pushen en publieken bezweren. Wat ons betreft is het dan een zeer verdiende, deze spot om te openen voor John Talabot. Wees er vroeg bij en catch the local goodies