Home

Club EKKO: Luke Cohlen b2b Tala Drum Corps

Club
Datum
za 2 apr 22
Open
23:30
Aanvang
23:30
Locatie

De poorten van Club EKKO openen met een back-to-back van twee Utrechtse dj's met een voorliefde voor experiment.

Voor programma’s in EKKO is het vanaf 25 februari niet meer nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen voor toegang. Dit event is 18+.

Éíndelijk mag het: we openen de poorten van Club EKKO. Noem het een omtovering van ons pand naar een in nevel gehulde, neon-verlichte danstempel met een haarfijn clubgeluid. Overgenomen door vooraanstaande labels, toekomstgerichte collectieven, lokaal talent en internationale verrassingen, is Club EKKO dé plek om in intieme sfeer de nacht door te brengen.

We starten Club EKKO met een Utrechtse combinatie die ons al jarenlang dierbaar is: Luke Cohlen en Tala Drum Corps. Beide betrokken bij voormalige EKKO-clubnachten De Discotheek en Cultfarm, hebben deze twee dj’s hun strepen in de Utrechtse (en nationale!) scene al ruimschoots verdiend. Al jaren zijn beide vaste gezichten bij Stranded FM en is hun diepgaande liefhebberij van experimentele breaks, house en wave met een focus op de jaren negentig ook een verbindende factor. Daarnaast zijn dit dé selectors van verborgen parels uit het Nederlandse clubverleden, en maakten ze daar al eerder furore mee achter de decks op Dekmantel Selectors, Le Guess Who?, Best Kept Secret en Radio Radio FM. Vannacht all night in Club EKKO, back-to-back.