Home

Cocaine Piss

+ FFOOSS

Concert
Datum
do 24 okt 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
X-Ray Spex, It It Anita, Sleigh Bells

Meedogenloze punkshow vol tough love, plakkerige lichamen en glitters ,o-ver-al glitter.

Nadat de vorige show van Cocaine Piss in EKKO last minute werd afgelast, is de band nu terug om de afspraak opnieuw na te komen: we gaan de zaal namelijk gewoon nog eens slopen. Cocaine Piss klinkt net zo door het slijk gehaald als haar bandnaam, en dat maakt dit bonte punk/noise-viertal precies niks uit. Hun platen worden volgestouwd met snelle tracks die van geen ophouden weten, de aflevering komt met evenveel liefde, haat, glitter, zweet, bier als spuug. Nieuwe plaat Passionate and Tragic (2019) klinkt weer bulderend en schreeuwerig als van ouds, op laatste EP My Cake (2018) hoor je niet alleen een aantal classic Cocaine Piss-tracks vol opgewonden, opgelaten vocals incluis ontsporend gerammel, maar wordt ook het electronische equivalent van punk opgezocht middels een drietal remixes. Deze moeilijk op social media te vinden band uit Luik zoekt grenzen op (al wisten we dat al) en neemt je volledig mee in deze wervelwind tijdens een show. En of we daar zin in hebben.

Support komt deze avond van de hardste duoformatie van Utrecht. FFOOSS maakt trashpop met invloeden uit grunge en noise rock en staat garant voor energie op het podium. Een klein lief meisje met een poppy stem en een fuzz pedaal plus een drummer met een dikke kit zorgen voor een grote bak herrie. Energiek, luid en in your face.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only