Home

Cocaine Piss + La Jungle

Concert
Datum
vr 17 mei 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
X-Ray Spex, It It Anita, Sleigh Bells

Meedogenloze punkshow vol tough love, plakkerige lichamen en glitter, o-ver-al glitter.

LET OP: DEZE SHOW IS GEANNULEERD.

Door persoonlijke omstandigheden wordt de show vanavond helaas geannuleerd. Kaartkopers worden per mail op de hoogte gesteld. Reeds gekochte tickets worden automatisch gerestitueerd binnen 2 weken. We gaan ons best doen een vervangende datum te vinden. Zodra hier meer over bekend is, communiceren we dit via website, socials en een mailing.

———————————————————

Cocaine Piss klinkt net zo door het slijk gehaald als haar bandnaam, en dat maakt dit bonte punk/noise-viertal precies niks uit. Hun platen worden volgestouwd met snelle tracks die van geen ophouden weten, de aflevering komt met evenveel liefde, haat, glitter, zweet, bier als spuug. Op nieuwste EP My Cake (2018) hoor je niet alleen een aantal classic Cocaine Piss-tracks vol opgewonden, opgelaten vocal incluis ontsporend gerammel, maar wordt ook het electronische equivalent van punk opgezocht middels een drietal remixes. Deze moeilijk op social media te vinden band uit Luik zoekt grenzen op – dat wisten we al – en neemt je volledig mee in deze wervelwind tijdens een show. En of we daar zin in hebben.

La Jungle staat voor waanzin, energie, dansritmes, metalgitaren, loops, uitzinnige zangpartijen, punkcore en in trance geraken. Waarschijnlijk is het de band met het meeste decibellen per vierkante meter. Letterlijk, want de tegenover elkaar opgestelde drummer Rémy en zanger/gitarist Mat hebben niet meer podiumruimte nodig. Inderdaad, je zou het aan de hoeveelheid geluid te oordelen niet meteen denken, maar La Jungle is een duo.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only