Home

Coloray (live) + Sansouni

Club
Datum
vr 11 mrt 22
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Bicep, Weval, Nitzer Ebb

Eclectische alleskunner in opmars met een mix van electro, wave en EBM.

Voor programma’s in EKKO is het vanaf 25 februari niet meer nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen voor toegang.

Na het concert van Coloray ben je met een ticket ook welkom tijdens de aansluitende dansnacht Intercept Records Label Night, waar je labelgenoten van Coloray achter de decks aan het werk zult zien.

DJ, producer, grafisch ontwerp: Raynor de Groot is het allemaal. De Tilburgse creatieveling brengt al zijn talenten samen als Coloray, waar dance, industriële klanken en new wave samenkomen.  De release van debuutplaat Future Static betekende al veel goede dingen voor Coloray en band: optredens bij 3FM, een nominatie voor de 3voor12-Award, en een eigen tour. Daarvan is Utrecht natuurlijk een onderdeel. Verwacht een beukende, dansbare en schurende liveshow vol electro, wave, EBM en een breed spectrum aan andere klankkleuren.

Support: Sansouni
Soundscapes, UK bass en Midden-Oosterse percussie zijn vervlochten in het DNA van de Utrechtse producer Sansouni. Hij maakt etherische breakbeat met een zekere complexiteit, maar nooit zonder dansbaarheid of uitnodigende melodieën. Met releases op het gerenommeerde 3024 en een aankomende samenwerking met United Identities, bestormt Sansouni de scene met een imponerende liveshow. Vanavond als support van Coloray!