Home

BaBa ZuLa

+ Haylayf DJ

Concert
Datum
vr 20 apr 18
Open
20:00
Aanvang
21:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Altin Gün, iNSANLAR, Selda Bağcan
Gepresenteerd door
COSMOSIS

Traditionele psychedelica uit Istanbul vermengd met moderne dub en reggae

Cosmosis presenteert een reeks concerten met de meest bijzondere popmuziek uit niet-westerse landen. Wat kun je verwachten? Geen traditionele wereldmuziek, maar urgente en dansbare toekomstmuziek uit verre landen.

In Istanbul is BaBa Zula al twintig jaar een begrip in de alternatieve muziekscene. Dat is ook niet zo vreemd, als je zo’n volstrekt eigen geluid creëert. BaBa ZuLa mixt Anatolische psychedelica (inclusief darboeka en elektrische saz) met moderne dub, reggae en elektronica. De vorige keer dat de Turkse band in Utrecht stond was op Le Guess Who?, toen ze mochten openen voor de legendarische protestzangeres Selda Bağcan. Dit keer zal de band flink uitpakken en Cosmosis feestelijk openen. 

Concert-DJ bij deze show is Cengiz Mengüç alias Haylayf DJ. Kunstenaar, oprichter en resident van de Anadolu Ekspres, die we eerder al mochten verwelkomen in EKKO o.a. tijdens de Turkish X-mas. Voor deze show combineert hij Turkse jazz met dub en psychedelica met zware saz en darbuka invloeden.

Meer Cosmosis: Guy One en Togo All Stars.

Concert + Eten: EKKO Eetcafe 
Kom voorafgaand gezellig eten in het EKKO-eetcafe. Elke week is er keuze uit vlees, vis, vega of vegan, met groenten in de hoofdrol. Op vertoon van je ticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. 

Reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting, reserveer op EKKO.nl/cafe.

Pin only
If merch, cash only