Home

Guy One

Concert
Datum
vr 25 mei 18
Open
20:30
Aanvang
21:15
Locatie
Voor liefhebbers van
King Ayisoba, Ayuune Sule
Gepresenteerd door
COSMOSIS

Ghanese superster brengt de Kologo-muziek naar het Westen

Cosmosis presenteert een reeks concerten met de meest bijzondere popmuziek uit niet-westerse landen. Wat kun je verwachten? Geen traditionele wereldmuziek, maar urgente en dansbare toekomstmuziek uit verre landen.

Guy One is een hele grote jongen in Ghana. Nu zijn debuutalbum #1 uit is, hopen we dat dat ook in de Westerse wereld gaat gebeuren. Voor het opnemen van die plaat reisde hij naar Berlijn, waar hij hulp kreeg van Philophon oprichter/producer Max Weissenfeldt en bandleden van The Polyversal Souls. Guy One is virtuoos op de kologo (een zelfgemaakte, tweesnarige luit), waarmee hij zijn persoonlijke verhaal combineert met de traditionele Frafra cultuur en de westerse invloeden van zijn Duitse begeleidingsband. Live wordt hij ook bijgestaan door een deel van The Polyversal Souls en twee Ghanese achtergrondzangeressen. 

Meer Cosmosis: Togo All Stars.

Concert + Eten: EKKO Eetcafe 
Kom voorafgaand gezellig eten in het EKKO-eetcafe. Elke week is er keuze uit vlees, vis, vega of vegan, met groenten in de hoofdrol. Op vertoon van je ticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. 

Reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting, reserveer op EKKO.nl/cafe.

Pin only
If merch, cash only