Home

The Mauskovic Dance Band

+ Debut album release show

Concert
Datum
vr 24 mei 19
Open
20:00
Aanvang
21:15
Locatie
Voor liefhebbers van
Meridian Brothers, Altin Gün, Arp Frique
Gepresenteerd door
Cosmosis:

Afrobeat, cumbia en 80's space disco combinatie resulteert in extreem dansbare en unieke groove.

Cosmosis presenteert een reeks concerten met de meest bijzondere popmuziek uit niet-westerse landen. Wat kun je verwachten? Geen traditionele wereldmuziek, maar urgente en dansbare toekomstmuziek uit verre landen.

Het is nog niet eerder voorgekomen dat een Nederlandse act op Cosmosis speelde, maar de muziek van The Mauskovic Dance Band is dan ook niet echt typisch Nederlands te noemen. Nicola Mauskovic en zijn band mengen Afro-Caribische ritmes met jaren ’80 drumcomputers en synthesizers tot een extreem dansbaar en explosief feest. De grens tussen Westerse en niet-Westerse muziek vervaagt, de integratie van uiteenlopende muziekstijlen is geslaagd. Op haast ieder Nederlands festival werden ze als een hoogtepunt ontvangen en dit jaar speelt de Amsterdamse band vooral ook veel in het buitenland.

Op 24 mei komt het zelfgetitelde debuut van The Mauskovic Dance Band uit op Soundway Records. Daarom wordt deze show omgedoopt tot een exclusieve album release party!

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only