Home

Coyoco + Love the System

Concert
Datum
vr 12 jan 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie

Twee bandjes die je midden in de winter niet zonder een zomers gevoel naar huis kunnen laten gaan.

Zoals op diverse media is gemeld is EKKO op vrijdag 12 januari tijdelijk ontruimd geweest vanwege rookontwikkeling in het pand. Uiteindelijk bleek door kortsluiting een kleine brand tussen de tweede en derde verdieping te zijn ontstaan. De brandweer was snel ter plaatse en had in korte tijd alles onder controle.

Er is gelukkig niemand gewond geraakt, de precieze schade wordt de komende dagen geïnventariseerd. Dit weekend zijn alle shows afgelast. Of de activiteiten die komende week gepland staan doorgang kunnen vinden melden we spoedig op onze site en socials.

———-

Love The System is full of love. De band bestaat o.a. uit (ex)-leden van Fresku, Orgaanklap, Anouk en Nielson. Speerpunt in de muziek is de aandacht voor ‘het positieve’. Niet voor niets brachten ze eerder dit jaar ook al een zelfhulpboek uit, getiteld ‘100 tips om eigenlijk heel erg blij te worden’. De honderdste tip was een downloadlink naar de debuut EP vol disco en funk. Band on a mission! 

Coyoco weet met hetzelfde enthousiasme de mensen aan het dansen te krijgen. Ze improviseert en mixt dromerige vocalen met hiphop, jazz en Braziliaanse percussie. In elk nummer zoekt ze de vrijheid op en vindt ze geluid in verschillende objecten. Zo maakt ze muziek met speelgoed, typemachines en instrumenten die je nooit eerder hoorde.

Concert + Eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer viaEKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening en krijg €2,50 korting op het eten. 
De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal. 

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.

Pin only
If merch, cash only