Home

Crystal Antlers

+ Kleinindustrie

Concert
Datum
do 6 mrt 14
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Mikal Cronin, Disappears, Male Bonding
Gepresenteerd door
Subbacultcha! presents:

Een allesverwoestende cycloon van hardrock, psychedelica, garagepunk en prog-rock.

Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

Crystal Antlers werd al snel een favoriet bij menig rock-liefhebber. Op hun titelloze EP smolt het Californische vijftal het beste uit hardrock, psychedelica, garagepunk en prog-rock samen tot een allesverwoestende cycloon. Begin 2010 verscheen Tentacles, hun eerste volwaardige langspeler waarop de groep net zoals bijvoorbeeld The Mars Volta, Animal Collective en MGMT een aantal genres wist samen te smelten tot een eigen sound. Dit jaar zijn ze teruggekomen met een nieuwe plaat onder een nieuw label. Rattlesnake is de eerste single van het nieuwe album Nothing Is Real, en één ding staat vast: het rockt!

Kleinindustrie is een Amsterdams noiserock trio. November 2012 hebben ze nog hun EP ‘Hit It’ gereleased. Deze is in zijn geheel te beluisteren en te downloaden op bandcamp. Verwacht een onheilspellende en grillige bak gitaarwerk met een spacende zanglijnen. Hoog hos-gehalte; fysiotherapie niet inbegrepen.