Home

Cultfarm

+ Elena Colombi + Miss Jay + Luke Cohlen & Tala Drum Corps

Club
Datum
vr 23 nov 18
Open
23:30
Aanvang
23:30
Locatie

Utrechts meest intieme elektronische dansnacht.

෴ you’re invited, please dance odd 

Denderend door de grijze herfstlucht, komt de wervelwind aan muzikale energieën die Elena Colombi heet op 23 november ook even EKKO binnen.

Elena Colombi bestormt momenteel de internationale podia. Deze vaste waarde bij NTS staat bekend om haar scherpe selecties waarin industrial, mutant disco en wave gecombineerd worden. Colombi heeft een broertje dood aan hokjes: enkele jaren geleden verruilde ze thuisbasis Bergamo voor Londen, waar ze al snel de intieme Abattoir-nachten hostte: feesten waarbij DIY electronics-pioniers als Trevor Jackson en Lena Willikens de affiches aanvoerden. De sound van Colombi past perfect bij de grilligheid van het herfstseizoen, en we zijn meer dan hyped om deze compromisloze genre bender in Uut te mogen verwelkomen.

Noorderstorm Miss Jay betreedt tevens het strijdveld tijdens deze Cultfarm-editie. Met haar residency bij gerenommeerd danstempel OOST en als co-organisator van queer party HomOOST, is deze opkomende Groningse een sleutelfiguur in de lokale clubcultuur. Met een aanstekelijke dosis energie serveert Jay luchtige electro, vlagen house en een breed spectrum aan verrassende leftfield clubparels.

Onze delegatie aan residents mag natuurlijk niet ontbreken: vanavond komen de ritmische trucs en futuristische nostalgie van de handen van Luke Cohlen & Tala Drum Corps

18+
Pin only