Home

Cultfarm

+ The Pilotwings + Tala Drum Corps + Luke Cohlen

Club
Datum
vr 13 apr 18
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Utrechts meest intieme elektronische dansnacht.

Op vrijdag de 13e slaan The Pilotwings hun vleugels uit over Cultfarm in EKKO!

Het Franse duo The Pilotwings staat met hun megaverfrissende karakter garant voor de benodigde bries aan creativiteit die muziek kan gebruiken. Ze zijn verbonden aan het beruchte Brothers From Different Mothers label, cultlabel Macadam Mambo (Lyon) en radiozender LYL. Samen doorbreken Guillaume Lespinasse en Louis De La Gorce de grenzen van de house door het geluid van videogames, twisted breaks en ‘balearic pads’ samen te smelten. Hun geluid ademt, zweeft en brengt zomer. Hiermee zijn ze heel vernieuwend binnen de clubscene. Ze bliezen al omver tijdens hun sessies op oa. Atlas Electronic, die door het dak gingen en we kunnen niet wachten om ze nu te verwelkomen in ons eigen EKKO!

Tala Drum Corps benadert muziek op een vergelijkbare manier. Deze grensverleggende en getalenteerde producer kenmerkt zich door zijn unieke, mystieke maar ook energieke stijl. Beïnvloed door jungle, futuristische soundscapes en vreemde dans, kunnen we wel stellen dat hij lekker meebeweegt op de nieuwe golf van getalenteerde Nederlandse artiesten.

Luke Cohlen staat bekend om zijn notoire mixing skills en levendige blends waarmee hij genres trotseert. Wie hem in het dagelijks leven treft, ziet hem filosoferen over een betere wereld of zich hardmaken voor een betere lokale scene (oa voor zijn werk bij recordstore Swordfish & Friend), altijd met een glimlach.

Samen zullen deze twee Cultfarm-organisators en muziekvrinden een 3-urige b2b-sessie doen voordat The Pilotwings hun plek achter de decks in nemen. We zien je in april!

18+
Pin only