Home

Cultfarm

+ Josey Rebelle + Jasmín + Lucas Tromer

Club
Datum
vr 7 jun 19
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Utrechts meest intieme elektronische dansnacht.

A festive friday night at ekko with friendly deejays and sizzling drinks.

Josey Rebelle
Met een voorliefde voor alles afkomstig uit Motor City en haar typerende bleeps en breaks, heeft de in Londen bivakkerende Josey Rebelle zich de afgelopen tijd met verbluffende skills achter de decks naar de wereldtop gevochten. Een jarenlange zondagochtend-residency op Rinse FM, gigs rond het continent en haar recente BBC Radio 1 Essential Mix tonen haar veelzijdigheid, efficiëntie en muzikaliteit. Nooit met twee benen in één genre, van rare groove via jungle, breakbeat en garage naar Detroit techno: Josey Rebelle is de genre-bender die alles gestoeld op old school funk op wonderlijke wijze versmelt.

Jasmín 
Opererend in de meest frisse muzikale hoeken en met gigs op de interessantste plekken (Rewire, Dekmantel Selectors, Muziekgeobouw aan ‘t IJ), is Jasmín je altijd net een stapje voor. Of het nu een daytime set voor Red Light Radio is, een clubavond in vaste thuishonken noorderling (rip) en De School, of workshops en talkshows met een vooruitstrevende en inclusieve insteek; Jasmín heeft met haar enigmatische, duistere ambient, rave en electro het geluid van de toekomst te pakken. 

Lucas Tromer
Met regelmatige verschijningen op Stranded.fm en Operator, laat Lucas Tromer horen dat hij prikkelende keuzes maakt in het muzikale gebied tussen ambient en breakbeat. Van deep rave digs tot cult-thriller soundtracks, met krakend vinyl zet Lucas Tromer met finesse een mystieke set-noir neer.

෴ you’re invited, please dance odd ෴
 

18+
Pin only