Home

CULTFARM invites: ANTAL

+ Celestial Terrestrial

Club
Datum
vr 12 dec 14
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Rush Hour labelbaas all-night achter de draaitafels!

Antal stond nog niet eerder in EKKO, kwamen we laatst achter. Dat is natuurlijk een schande, die we op zo kort mogelijke termijn goed moesten maken. En het is gelukt, want op vrijdag 12 december komt deze Rush Hour labelbaas naar Cultfarm voor een vier uur durende set.

Antal (Heitlager) heeft liever niet dat je zijn stijl labelt als house, of disco. Hij vindt het belangrijk om geen label opgeplakt te krijgen, en als dat dan toch per se moet, mogen we zijn stijl omschrijven als veelzijdig, soulful, met een rauw en spiritueel randje. Op Rush Hour bracht Antal platen uit van talenten als Xosar en BNJMN, Nederlanders als Tom Trago, Interstellar Funk en Aardvarck en grootheden als Carl Craig, Kenny Larkin en Rick Wilhite. Qua genre vrij breed, maar allemaal wel met een kenmerkende, warme Rush Hour sound. Uiteraard kent niemand de discografie van het label zo goed als de baas zelf, inclusief alle andere toffe muziek daaromheen die er toe doet. Daarom hoeven we ons geen zorgen te maken over of Antal de boel naar een extatisch hoogtepunt zal draaien, de 12e.

EKKO zal worden opgewarmd door het uit Rotterdam opererende duo Celestial Terrestrial. Zij openden eerder bij ons voor Tama Sumo, Beautiful Swimmers, Roman Flugel en draaiden elders met Axel Boman en I-F. Voordat ze 12 december voor Antal aantreden mogen ze eerst eind november nog met Prins Thomas in BAR draaien. Ze beschrijven zichzelf als ‘Aural weirdnezz’, maar als je dat een bezwerende combinatie van electronica, disco en andere diepe sounds noemt, vinden ze het vast ook prima. Mooi! 

€7,00 vvk  / €9,00 deur

 

Let op: toegang is voor 18+, lees ook onze huisregels.