Home

Cultfarm Invites Clone Records

+ Dj Serge + Alden Tyrell + Eelco Couvreur & Minggus

Datum
vr 12 nov 10
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
ELECTRO / ITALO

Na een succesvolle 1e editie maken we ons op voor een nieuwe Cultfarm! Cultfarm geeft verschillende elektronische ‘cult’ genres de gelegenheid om zich te laten horen. Deze avond zal in het teken staan van Clone Records: een Rotterdams platenlabel dat gespecialiseerd is in experimentele elektronische muziek.

Niemand minder dan Serge, de oprichter en eigenaar van het label, zal ons verblijden met zijn aanwezigheid. Sinds begin jaren 90 behoort hij tot de een van de meest invloedrijke underground DJ’s en staat hij bekend om zijn gevarieerde sets en briljante platenselectie. Hij trekt zich niets aan van mainstream muziek en speelt alleen wat zijn hart hem ingeeft.

Ook Alden Tyrell heeft de nodige ervaring. Alden begon midden jaren 80 met het produceren van rauwe hip hop en electro en zijn sterke producties worden tot op heden door velen artiesten omarmd. Hieronder vallen o.a. Dave Clarke en Dr. Lektroluv. Verbazen doet ons dit zeker niet, want als je alle releases van Clone Records mastered moet je van hele goede huize komen.

Minggus, ook wel bekend als onderdeel van het duo The Please, zal samen met Eelco Couvreur ons gaan voorzien van de nodige disco, techno en housemuziek. De heren weten wel hoe zij een feestje moeten bouwen, want we hebben hier te maken met de organisatoren van het gewaardeerde Amsterdamse feest ‘the Universe’.

Cultfarm zal de EKKO een bijzondere tweede editie brengen met een avond vol disco, funk, house en electro. Muziek waar echte liefhebbers en kenners met volle teugen van zullen genieten!