Home

Cultfarm invites Lena Willikens

Club
Datum
vr 25 nov 16
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

4 uur durende eclectische houdgreep vol b-kant house pareltjes, industriele boogie en proto-techno.

Sigaret in de mondhoek, moeilijk turend naar de lijst en immer charmant. Zo begon Lena Willikens bij Salon des Amateurs, als uitsmijter welteverstaan. Ze bleek veel meer in haar mars te hebben en schoolde zich gauw om tot resident DJ van de cultclub. Na veel zweterige vrijdagnachten in haar vrijzinnige heimat ontpopte zij zich ook tot producer op het Cómeme label en cureert zij haar eigen -non dance- radioshow Sentimental Flashback.

In haar DJ-sets ploegt de Keulse met onwrikbare energie door een wijds veld van hedendaagse en langvergeten elektronica. Verwacht een 4 uur durende eclectische houdgreep waarin ze pioniert in de geest van vrouwelijke voorvechters als Delia Derbyshire en Suzanne Ciani. In dit meeslepende tijdsvacuum grijpt ze terug op b-kant house pareltjes, industriële boogie en proto-techno. Een absolute MUST HEAR!

Celestial Terrestrial plaveien de weg naar Lena’s tijdreis. Ons Rotterdams resident duo verkeerd in absolute topvorm getuigende hun laatste podcast voor Common Thread Records. Vroege vogels krijgen dromerige drumtracks, schurende synths en een dosis Italo om de oren.

Timetable
23.00 – 01.00 Celestial Terrestrial
01.00 – 05.00 Lena Willikens

Leeftijd: 18+