Home

Cultfarm invites: Michael Mayer (KOMPAKT)

Club
Datum
vr 29 jan 16
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Dertigste editie van Cultfarm wordt gevierd met Kompakt oprichter.

Cultfarm viert zijn 30e editie. Reden om een keer flink uit te pakken natuurlijk. Ze hebben Kompakt oprichter Michael Mayer gestrikt, een van de sleutelfiguren uit de Keulse elektronische scene. Naast het runnen van dit label (die voor meer dan 50 labels distributie doet) bouwde hij ook nog eens een eigen carrière op. Een teken dat hij alles wat hij doet met meer dan 100% overgave doet. En dat gaan we deze avond ook meemaken. 4 uur lang de lievelingsplaten van Michael Mayer in EKKO.

24 september 2004 stond Michael Mayer al eens op de planken aan de Bemuurde Weerd, toen met zijn project Supermayer (een combinatie met Superpitcher). In het verleden draaide hij meerdere malen op de legendarische Full Spectrum avonden die in EKKO, De Helling en zelfs Tivoli Oudegracht plaats vonden.

Deze dansavond vindt plaats in het kader van ons dertigjarig jubilieum.


Is uitverkocht. Pas op met het kopen van kaarten via derden: het komt helaas regelmatig voor dat oplichters (ongeldige) kaarten aanbieden voor uitverkochte evenementen.

↳ Hier geven je meer informatie over aanschaf van kaarten via onze eigen kanalen, externe kanalen en Facebook-leden:www.ekko.nl/pagina/verkoop-via-derden