Home

Cultfarm invites: Mr. Ties

Concert
Datum
vr 12 jun 15
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Deze vinylfreak besteedt duizend euro per maand aan platen, en dat hoor je!

In onze immer durende zoektocht naar de allerbeste cultdj’s zijn we ditmaal uitgekomen bij de in Berlijn wonende Italiaanse Francesco De Nittis aka Mr.Ties. Deze man heeft een lange historie als dj, van house via underground garage en oldschool techno en weer terug. Hij heeft een voorliede voor warme, diepe sounds, die het beste klinken door zo’n analoge rotarymixer. Naar het schijnt besteed deze man zo’n duizend euro per maand aan nieuw vinyl. Een echte freak dus, een man naar ons hart.  

Sinds Ties alweer elf jaar geleden naar Berlijn verhuisde startte hij het post-queer feest Homopatik in ://about blank, maar hij stond ook al talloze keren in de Panoramabar, drie keer in De Verdieping -waaronder de allerlaatste Oud en Nieuw- en op Lentekabinet (+ after). Nu is het tijd voor een 4-uurs sessie bij ons in EKKO.  Hij draait regelmatig sets van wel 10 tot 12 uur, dus die vier bij ons gaat ook wel lukken!

Luke Cohlen aka Calico opende op Cultfarm vorig jaar voor Vakula en eerder in EKKO al voor bijvoorbeeld George Fitzgerald. Deze man kan draaien, dat bewees hij al eerder, en zal de avond soepeltjes op gang trekken.