Home

Cultfarm invites Vakula

+ Calico

Club
Datum
vr 23 mei 14
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

De Oekraïnse Vakula all night long!

De Oekraïner Vakula is wereldwijd de grote man van de deephouse op dit moment. Sinds 2008 kreeg hij al snel veel positieve reacties op zijn releases bij vooraanstaande elektronische labels, waaronder Dekmantel – die bij ons natuurlijk maar al te bekend is, vooral na de laatste editie van Cultfarm waarbij Dekmantel Soundsystem headliner was. 

Vakula staat erom bekend dat hij zijn Slavische identiteit door laat klinken in de muzikale context van Detroit door middel van analoge synthesizers, drummachines en old-school vinyl. In zijn versie van house hoor je invloeden van subtiele jazz en een erg persoonlijke houding tegenover sound design.

Al sinds hij een kind was, gebeurt het Luke Cohen aka Calico vaak dat hij volledig in beslag wordt genomen door zijn interesses. Hij ging vinyl verzamelen en begon veel te leren over dubstep en mass music en later house en techno. Het tijdloze aspect van house en techno blijft hem intrigeren en dat is terug te horen in zijn DJ sets, waarin hij varieert tussen rauw en retro tot opzwepend en futuristisch. 

Toegang is €5 voor 00:00 uur, daarna is het €10 aan de deur!

Let op: toegang is voor 18+, lees ook onze huisregels