Home

Cultfarm

+ Daniel Wang + Motor City Drum Ensemble

Datum
vr 26 mrt 10
Open
23:45
Aanvang
23:45
Locatie
Voor liefhebbers van
DISCO/ITALO/DUB

Op 26 maart vindt de eerste editie van Cultfarm plaats in Utrecht. Verschillende elektronische ‘CULT’ genres komen samen in een eigenzinnige line-up. Niemand minder dan pionier Daniel Wang zal de Ekko versteld doen staan met zijn alom geprezen retro sound. Deze nieuwe Utrechtse club avond is gevuld met een spannende mengeling van Disco, House, Italo en Jazzy Materials.

Daniel Wang zal in de intieme Ekko garant staan voor een zeldzaam avondje. Deze Disco ‘strijder’ heeft sinds de eind jaren ‘80 over de hele wereld opgetreden. Ook in zijn recente jaren laat hij vanuit zijn studio in Berlijn en California het universum weten hoe de ‘Danny Wang’ klanken klinken; van classical-reggae tot de nu acid-disco in 2010!

Danilo Plessow aka Motor City Drum Ensemble completeert de avond. Danilo heeft de gehele wereld ingepakt met zijn ‘Raw Cuts’ series en regeert in de top van all-time bestsellers. Deze jonge producent wordt door zijn flavour van soul , rythem en krachtige Detroit beats erkent als Duitsland’s eigen ‘motor city’ sound. Een absolute Must See!

Met Cultfarm heeft het danceplatform Utrecht er een heel nieuwe avond bij. De disco-sound is na een winterslaap van enkele decennia begonnen aan een spannende comeback. Naast Utrechtse disco fanatisten en gastheren Da Renzo en Barth Floor zal the farm oude ‘CULT’ tijden doen herleven in de EKKO!