Home

Koningsnacht: Cultkikker

+ Margot (Live+DJ) + Nuno Dos Santos + Guido de la Vespa

Club
Datum
vr 25 apr 14
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Gepresenteerd door
Cultfarm & Opkikker presenteren:

Cultfarm en Opkikker presenteren: Cultkikker, om Koningsnacht tot een weergaloos feest te maken.

Voor de eerste Koningsnacht doen we iets speciaals. Cultfarm en Opkikker, twee van EKKO’s vaste dansavonden slaan de handen ineen en presenteren eenmalig CULTKIKKER!

Cultkikker brengt je elektronische “cult” muziek met een eigenwijs randje. Het live-aspect van Opkikker aangevuld met de ‘carte blanche’ van Cultfarm. 

Als hoofdmenu staan de Italianen van Margot op het programma. Zij zullen met een combinatie van live en dj de nacht naar een hoogtepunt brengen. Hun doorbraak kwam in 2010, toen ze op Border Community de EP ‘France2’ uitbrachten. Sindsdien werd het oeuvre aangevuld met onder andere publieksfavoriet ‘Alt’. Sinds eind 2013 staan de mannen weer helemaal in het middelpunt van de belangstelling dankzij de EP ‘Magico Disco’, die op Kill The DJ, het label van Chloé en Ivan Smagghe verscheen. 

Namens Cultfarm zal new kid on the block Guido de la Vespa de spits afbijten. Het is zijn eerste keer solo in de zaal, dus wees een beetje lief voor hem! Nadat Margot (Live + DJ) je twee uur lang muzikaal zal verwennen, is het Opkikker en Something Happening Somewhere resident Nuno Dos Santos die de nacht op gepaste wijze af zal sluiten.

De voorverkoop is inmiddels begonnen: een kaartje kost €12,50. Aan de deur is dit €15,- (mits het niet is uitverkocht).

Let op: toegang is voor 18+, lees ook onze huisregels