Home

Culturele Zondag Nieuwjaarsduik

+ Counter Jib + Mees

Club
Datum
zo 12 jan 14
Open
13:00
Aanvang
13:00
Locatie
Gepresenteerd door
Geeffeest

Muziek van de toekomst mede mogelijk gemaakt door… jou!

Utrecht zit vol ambitieuze, talentvolle bands en artiesten die willen touren en muziek willen opnemen. Dit kost geld, en daarom komen niet al hun plannen van de grond. Jij kunt ervoor zorgen dat deze muziek er wel komt! Want met crowdfunding geef je geld, zoveel of weinig als je wilt, om die ene cd, die ene tournee wel te laten maken. In EKKO word je getrakteerd op twee rijzende, crowdfundende sterren, die hard aan de weg timmeren. Namelijk Counter Jib en Mees. Met jouw hulp kunnen zij misschien hun plannen waarmaken en de stap naar (nog) meer succes zetten.

Kom luisteren, kies wie je wilt steunen, en geef 100% strijkstokvrij. Wat je terug kunt krijgen: muziek op vinyl, als download, of een privé-concert of eeuwigdurende plek op de gastenlijst… Maar je levert vooral een onbetaalbare bijdrage aan het succes van ‘jouw’ band of artiest. Laat je verrassen, en vergeet je portemonnee niet!

 

Counter Jib

Vuige gitaarriffs vormen de basis voor het oerkarakter van deze jonge band, bestaande uit de drie Utrechtse oud-huisgenoten Florian Wolff, Rolof Groothoff en Wouter de Graaf. In het samenspel vliegt de energie onstuimig in het rond, maar gaat de aandacht voor het liedje nergens verloren.

Om hun positie in het muzikale landschap te versterken wil de band een krachtig debuutalbum neerzetten. Voor deze verwoestend lekkere plaat, is jouw hulp nodig. Counter Jib grijpt dit Voordekunst project aan om een belangrijk deel van het budget dat nodig is voor voor de realisatie van dit album binnen te halen. Daartegenover staat natuurlijk een fraaie selectie tegenprestaties. Gedurende het project zal de band op frequente basis online videoblogs delen om de investeerders op smakelijke wijze op de hoogte te houden van de stand van zaken. Voor het laatste nieuws en deze blogs kun je terecht op www.counterjib.com.

Mees

“Wat zou je denken als je liedjes kon bekijken terwijl je foto’s beluistert? Dat je lekker onderuit zit, met een aantal foto’s voor je neus. Koptelefoon op. Een singer-songwriter zingt je toe en de foto’s maken van het lied een verhaal. Liedjesschrijfster Mees gaat de hoofdrol spelen in een bijzonder en uniek fotoproject waarbij de kunst van het liedjesschrijven en fotografie samenkomen. Singer-songTelling Fotografie is een project waarbij fotografe Lynn van Strien wil proberen de liedjes van Mees en de verhalen achter de liedjes te vangen in één stilstaand beeld. De liedjes van Mees lenen zich als geen ander voor dit project.

Mees is een kleurrijke troubadeuse die je meevoert op een ware belevenis! Tijdens de Nieuwjaarsduik zal Mees een aantal liedjes ten gehore brengen, die, indien de crowdfunding succesvol is, over een half jaar niet alleen te beluisteren zijn, maar ook te bekijken!